13:50 9-2-2021
KUNDECASE: Naturligolie
Naturligolie.dk er en dansk webshop som producerer koldpresset økologisk hudpleje. Virksomheden startede i 2016, hvor missionen fra start har været at skabe ren, sund og transparent hudpleje til danske kvinder og mænd.
Jakodan
Hos Naturligolie går de meget op i at holde hele vores kunderejse så miljøvenlig og kvalitetsorienteret som muligt, og derfor var valg af emballage naturligvis en vigtig prioritet. Efter at have eksperimenteret med en række forskellige muligheder faldt de over Jakodan.dk. Hos Jakodan fandt de til vores held hurtigt ud af, at miljø og kvalitet var en fælles værdi.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

"Kasserne fra Jakodan, som vi benytter til vores indpakning, er FSC godkendte, hvilket flere af vores kunder kommenterer på og roser os for. Ydermere bliver alle vores produkter omringet af det lækre sizzelpack, som ikke er blevet behandlet med klor - og det efterlader et dejligt, naturligt indtryk, som passer perfekt til vores brand."


Alexander Pedersen
Indehaver, Naturlig Olie

Miljø for øje og kvalitet skåret ud i pap
"Størstedelen af produkterne fra Naturligolie er af glas, og derfor er det vigtigt, at kasserne kan holde til den barske håndtering, som fragtfirmaerne nogle gange leverer. De kasser og det fyld vi benyttede, før vi skiftede til Jakodan, kom desværre mange gange til kort, før det nåede frem til kunden. Det efterlod en masse sure anmeldelser, der ramte firmaet hårdt. Efter skiftet til kasserne og fyldet fra Jakodan er raten af ødelagte produkter fadet voldsomt, hvilket ikke blot har sparet os for en masser kroner, men også sikret os glade kunder."

5/5 Stjerner
“Vi hos Naturligolie kan varmt anbefale Jakodan. Selvom man sikkert kan finde billigere alternativer på markedet, tror jeg næppe, man vil opleve samme kvalitet og forsvarlighed overfør miljøet, som Jakodan leverer. Og det er altså svært at sætte en pris på.”, Alexander Pedersen, indehaver af Naturligolie.dk.