11:41 17-9-2019
KUNDECASE: Isabella A/S
Isabella A/S er en dansk virksomhed, som går forrest, når det gælder udstyr til camping entusiaster.
Jakodan
Søren Odgaard grundlagde Isabella helt tilbage i 1957, hvor han ønske sig et campingtelt – og da han ikke kunne finde et, så lavede han et selv, hjemme i kælderen.

Vild med udelivet
Søren var begejstret for udelivet, og med en overbevisning om, at flere delte entusiasmen. Derfor begyndte han, at fremstille og udleje campingtelte, så folket kunne udleve drømmen om udendørs ferier.

Det viste sig, at Søren var på det rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt, for forretningen blev så succesfuld, at den 3 år senere i 1960 måtte hive teltpløkkerne op og flytte produktion til større lokation – allerede efter ét år var stedet for småt, og Isabella flyttede til nye bygninger i Isabellahøj i Vejle.

En af Isabella’s succes kriterier for, at holde hjulene i gang gennem 62 år synes, at være deres evne til at holde sig et skrift foran konkurrenterne gennem innovation og skabe nyheder, som kunderne virkelig tager til sig.
North Nature
I 2018 skabte Isabella North Nature kollektionen, som skulle give udendørsfolket en fuldendt campingoplevelse. I forbindelse med denne kampagne fik Isabella trykt sine egne bæreposer med logo af miljørigtig genbrugsplast.

Isabella fandt frem til den lokale emballage virksomhed, Jakodan A/S, som kunne trykke logo på poser af genbrugsplast. Det bæredygtige element i, at få en plastpose af miljørigtigt genbrugsmateriale spillede en vigtig rolle for Isabella. De hvide bæreposer med det fine grønne logo har et recycling tryk i hjørnet og en tekst, som viser kunderne, at emballagen er lavet med omtanke.