07:54 9-1-2020
KUNDECASE: Hos Anne Marie
Hos Anne Marie er en café i Randers, hvor man kan få sig et solidt måltid god gammeldags mad. Rygtet siger, at hun laver Danmarks bedste stjerneskud. Måske har denne klassiker været nøglen til hendes lange restaurationsrejse, som går helt tilbage til 1987?
Jakodan
Madmor med kærlighed til klassikerne
Spisestedet Hos Anne Marie er en restaurationsvirksomhed med både café, diner transportable, restaurant, selskabslokaler og frokostordning med lokation i Randers.   

Hos Anne Marie får man velkendte danske klassikere, og man har gode chancer for at få stillet appetitten, da Anne Maries motto er at ”der skal være nok!”. Hun arbejder nemlig efter devisen: Maden skal smage godt, og der skal være nok af den.

Det er ikke innovation der bryder køkkenet, for menukortet har været det samme i over 30 år, derimod følger køkkenet trit med konkurrenterne med den velsmagende kvalitetsmad i rigelige mængder. Ligeledes har hun anvendt de samme leverandører af råvarer, for kvaliteten skal være i orden. Hos Anne Marie bliver maden lavet i en rar atmosfære, og det kan kunderne mærke, for så smager maden nemlig ekstra godt, som hun siger.

Den glade, velsmagende mad må være nøglen til Anne Maries succes. Kunderne fra den spæde begyndelse besøger nemlig stadig spisestedet, og mange flere stamkunder er stødt til gennem de seneste tre årtier. En af Anne Maries retter har endda fået betegnelsen ”legendarisk!”, nemlig hendes storslåede stjerneskud.


Take away poser med logo
Efter mange år med ”mad ud af huset” har Hos Anne Marie siden 2014 fået fremstillet egne take away poser med logotryk. Disse take away poser af hvidt papir, får hun trykt hos emballage grossisten Jakodan, hvor hun har købt sin emballage med logotryk siden 2014.

Hos Anne Marie har take away poser med logotryk i sort. Dette er et ”ét farvet tryk” i det fine logo fra Hos Anne Marie med symbolik til spisestedet.