28-6-2022

FILURFIFI

I marts 2021 startede Fie Byberg webshoppen Filurfifi.dk og senere samme år en butik med samme navn. Filurfifi.dk er et farverigt univers af keramik, plakater, smykker og små finurligheder. Stilen er farverig og skæv. Jo mere skør og jo mere kant desto bedre, siger Fie. Hun kan ikke få nok af farver. Det ses tydeligt i sortimentet, og stylingen af butikken, men også i valget af indpakning og emballage. Fie bruger nemlig hele farvepaletten, når hun køber postordreposer, gavepapir, gavebånd og etiketter hos Jakodan.
FILURFIFI
En hyldest til alle typer kvinder
Fie kalder selv Filurfifi en hyldest til kvinder og og en krammer til det kvindesind, som hun kender fra sig selv og deler med mange andre kvinder. Et omskifteligt sind, hvor farver er som små lykkepiller. Et følsomt sind, som søger at finde vej i en jungle af forventninger, kropslige tabuer og normer.

En oplevelse ud over det sædvanlige 
Fie har arbejdet mange år i restaurationsbranchen og altid været draget af at give folk en oplevelse ud over det sædvanlige. Hun åbnede sin butik- og webshop med det mantra, at hvis hun skulle gøre det, skulle det gøres ordentligt. Og det må man sige, at hun har gjort. Da vi besøger hendes lille butik, får vi hurtigt fornemmelsen af, at butikken er 'en forlængelse' af Fie selv. Fies personlighed er lige så farverig som Filurfifi universet. Hun kalder sig selv skør og anderledes og fortæller, at hun godt kan lide at provokere lidt, tale om det, som ingen tør og så ligger det hende dybt på sinde at huske folk på, at det er okay at være anderledes. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Farver fra inderst til yderst
Fie elsker alt fra pasteller og skrigfarver og hendes indpakning er et godt eksempel på, hvor nemt det er at skabe et udtryk, der bliver bemærket. "Jeg bruger altid gavebånd i pangfarver og pynter med store og små cirkelklistermærker. Jeg er også vild med silkepapiret i peach og lyslilla. Det skaber virkelig en wow-effekt, når man åbner kasserne". 

Emballage - når man sælger både stort og småt

Når man som Fie sælger alt fra plakater, lamper og skrøbeligt keramik til scrunchies, hårklemmer og sokker, så skal der flere forskellige typer forsendelsesemballage til. For at holde omkostningerne nede, vil Fie selvfølgelig gerne nøjes med så få som muligt, og det kan være svært at vurdere blot ud fra nogle pose- og kassemål. Det er netop derfor, at Jakodan tilbyder at sende gratis vareprøver.

"Det er så fedt, at jeg kan få gratis vareprøver hos Jakodan. Så kan jeg teste de forskellige typer emballage og størrelser med mange forskellige produkter og vælge det, der passer bedst. Det er heller ikke længe siden, at der kom nogle postposer i en ny fed farve, som jeg sådan uden videre modtog vareprøver på. Det var fordi en medarbejder hos Jakodan kunne huske, at jeg er vild med farver. Det gjorde virkelig indtryk på mig"
- Fie Byberg, Filurfifi.dk 
Emballage - når man sælger både stort og småt

SHOP THE LOOK