07:26 31-8-2020
KUNDECASE: Byens Rens
Med sine 20 års erfaring indenfor salg og ledelse er indehaver af Byens Rens, Ricky Kenbjerg, van til at gå ordentligt klædt! Han stryger selv sine skjorter ganske nøjsomt og er yderst kvalitetsbevidst. De ansatte hos Byens Rens sørger for at duge rulles, pelse renses og måtter vaskes til yderste perfektion og overbragt punktligt til kunden.
Jakodan
Nostalgisk indpakning  
Da Byens Rens skulle vælge, hvordan duge, sengetøj og vasketøj bliver overdraget til deres kunder, var det derfor meget vigtigt for dem, at udtrykket og stilen er af samme høje kvalitet, som arbejdets udførsel. Ricky er nostalgisk anlagt og elsker historier om gamle strygeruller og kogevask. Det var derfor magtpåliggende at finde en løsning, hvor de med emballagen udtryk viste samme høje kundeservice niveau som deres niveauet af deres rensning, men med et nostalgisk touch.

Gavepapir med tryk blev løsningen 
Løsningen blev at alle ordrer pakkes i brunt kraftpapir, ganske som man gjorde det i gamle dage. Gavepapiret beskytter tøjet, og holder på formen, samtidigt med at det kan ånde. Papirets yderside er trykt med en flot, klassisk grøn nuance samt virksomhedens eget logo og design, så kunderne kan få den helt rigtige oplevelse, når de afhenter deres nyvaskede rensetøj.