07:29 3-1-2020
KUNDECASE: basic apperal
Basic Apparel blev grundlagt i 2013 med en idé om, at skabe beklædning, som folk ville bære igen og igen. Ønsket var, at skabe tøjdele, som gentagne gange vælges ud som favoritter i garderoben – fordi tøj-stykket er yderst behageligt.
Jakodan
Stadig i dag stræbes der efter at skabe det mest behagelige tøj hos Basic Apparel. Her skabes slow fashion i den betydning, at der er fokus på visionen om at fremstille tøj der er tidløs og alsidigt i stilen, og som er holdbar i mere end én sæson.

I dag spænder Basic Apparel’s repertoire over et vidt spekter, og de er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige, Island, Grønland, Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz, Østrig, Frankrig, England, Spanien, Portugal og Israel. 

Det ærlige brand
Modevirksomheden Basic Apparel er bygget på et fundament af ærlighed og transparens mellem leverandører, kunder, agenter og kolleger. Firmaet er GOTS certificeret, som betyder, at der tænkes bæredygtighed ind i det daglige arbejde – lige fra at genanvende skrald, til at indkøbe rene materialer ind til tøjproduktion.

Teamet består af blot 4 men stærke uafhængige kvinder, som har missionen helt inde på rygraden, og bidrager til virksomhedskulturen med klare og originale idéer til bordet.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Stilren emballage
I dag får Basic Apparel trykt egne forsendelsesposer med logotryk. Webposerne fremstår flot i hvid coex film med sort fuldmønstret tryk af deres logo i cirkler. 

Webposerne er fremstillet med coex film, så de er særdeles stærke og kraftige i kvaliteten, og holdbare under fragt. Poserne med coex film består af 3 lag plast, som overlapper hinanden, og gør posen ekstra stærk i forhold til at modstå vrid og belastning under fragt. Det inderste lag plast er sort, så posen ikke fremstår transparent.