Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

AW18 | Copenhagen

08-02-2018 07:59

Mat sennepsgul med fine streger eller brændt orange glød med guld motiv. Influencer er den del af vores gavepapirsshop, hvor du finder de absolut nyeste trends og ideer – En sæson for de knækkede farver udkommer fra engros tøj leverandørerne.

 

Hos Jakodan indkøber vi serier af mode og interiør trendbøger for, at finde de nyeste anstrøg af farver, flere sæsoner før de når butikkerne. I slutningen af dette år vil vi se flere nuancer af brun, orange, grøn og gul end tidligere og de klassiske pasteller rykker længere ned på listen over populære farver.

 

Leg med farverne

 

Du kan lege med papirets toner og fremhæve eller nedtone designet, alt efter hvilket gavebånd du tilfører indpakningen. Det smukke Nordic gavepapir er trykt med en varm, men lys, grå bundfarve og har fine tætte streger i guld – Men ikke den klassiske varme guld.  Guldprintet på gavepapiret har et anstrøg af grøn i sig, som du kan trække frem med et olivengrønt ribbet bånd – Eller nedtone ved at anvende et silkebånd i en varm rød nuance.

  

Copenhagen stilen | Gennemfør i dit emballagevalg

 

De smukke brune postæskers farvetone harmonere fantastisk med de brune, rød, orange, guld og rødlige toner. Det handler her om, ikke at matche farverne alt for godt – Du skal holde dig i samme farveskala hele tiden, men det må endelig ikke blive tone-i-tone. Brug de lidt skæve og knækkede farver og hold dig den varme ende af farveskalaen.

 


 1. 475,00 DKK

  Gavepapir Maple

  Brændt orange bund

  Smukke guld fjer

  55 cm x 150 m

 2. 475,00 DKK

  Gavepapir Linen

  Kvadrat ternet gavepapir

  Sennepsgul & Koksgrå

  55 cm x 150 m

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.