13:58 1-10-2019
Hvordan sender man en pakke retur
Sådan returnerer du varer, du har købt på nettet.
Jakodan

Hvis du har bestilt varer på nettet og skal sende en pakke retur til afsenderen, skal du se om afsender har lagt en returseddel ned i pakken eller har forklaret på deres hjemmeside, hvordan de ønsker pakken returneret, om det skal returneres med GLS, Postnord eller andre fragtfirmaer.


Har du flået emballagen i stykker eller nået at smide den væk, før du fandt ud af, at du skulle sende pakken retur, så er her et par fif til hvordan du kan sende pakken retur, når du ikke har den rigtige emballage ved hånden.


Send tøj i en plastpose
Har du købt eller andre varer som blev leveret til dig i en postordrepose, så kan du sagtens returnere i en almindelig plastic bærepose. Vælg en god stærk pose, og sørg for at den er tapet godt sammen i toppen af posen, så tøjet ikke kan fald ud af posen.

Scor en papkasse
Kan varen ikke tåle at blive returneret i en emballage pose, kan du gå et smut i dit lokale supermarked og finde en brugt papkasse. Mange supermarkeder har tomme papkasser stående til fri afbenyttelse. Tjek at kassen ikke er våd og at den er stærk nok til at blive sendt i. Sørg for at tape den godt sammen, så den ikke går op under transporten.

Pas på skrøbelig varer
Er varen du skal sende lidt skrøbelig, skal du komme fyld i kassen så varen ikke kan rasle rundt. Det nemmeste er at krølle gamle aviser, ugeblade eller lignende sammen og komme i papkassen rundt om varen. Nogle aviser kan smitte en smule af, så pas på der ikke kommer avissværte på varen.

Køb forsendelses emballage på nettet
Hvis du ofte handler på nettet i diverse webshops eller på trendsale eller lignende sider med brugt tøj, så kan du med fordel købe en pakke postordreposer her, og have liggende der hjemme. Så er du altid klar til at sende en pakke retur i den rigtige emballage.

Se vores store udvalg af postordreposer

Når du skal sende en vare retur til den webshop, hvor du har handlet vil der oftest være medsendt en returlabel, således at du kan sende varen retur på nem vis. 


Se hvordan du sender tøj retur i en postordrepose i vores videoguide nedenfor. 

Jakodan