6-4-2021
Hvad er poseafgift?
I Danmark har vi en lov som siger, at man skal betale afgift til staten af bæreposer. Loven er lavet for at mindske affaldet, og man skal betale afgift af bæreposer som ”med rimelighed kan erstattes af et indkøbsnet”, dvs. den type poser hvor du kunne have kommet varerne i en rygsæk, taske eller lign. i stedet for at bruge en plasticpose eller papirspose.
Hvad er poseafgift?

Sådan beregner man poseafgift


Når du skal beregne om bæreposen er over 5 liter og dermed omfattet af poseafgift, er der forskellige måder at beregne på, alt efter hvilken type pose du har med at gøre. Du kan beregne din poseafgift på SKAT.


Hos Jakodan kan du købe både plastposer og poser af papir og du skal ikke tænke på poseafgift. Den er inkluderet i priserne på vores hjemmeside. Vi sørger for at betale afgiften til staten og af din faktura vil det fremgå, hvor meget afgiften er. Vi har masser af standard butiksposer på lager og leverer hurtigt.


Jakodan har også al den anden emballage du skal bruge i din butik, lige fra lækkert gavepapir til gavebånd, tape og silkepapir.

Måske vil du synes om ...