Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Hvad er en kliché? Læs om trykplader her

08-01-2019 09:10

Kliché, klichéomkostning, klichéer, trykplade.. Det er ord du vil blive mødt med, hvis du skal bestille emballage med tryk, f.eks. logotape, papirsposer eller plastposer med tryk, papkasser med tryk osv.

 

Når man trykker på emballage trykker man oftest i pantone-farver og for hver farve der skal trykkes på, skal man bruge en kliché. Klik her hvis du vil læse om CMYK farver og pantonefarver.

 

En kliché er en trykplade

Man laver en trykplade (= en kliché) som sidder i trykkerimaskinen, og trykker blot én farve på ad gangen. Trykpladerne kan se forskellige ud, alt efter hvilket materiale man trykker på.

Trykker man f.eks. på plastikposer eller tape er det en silikoneplade, som sættes rundt om en valse. Trykker man på andre emballager som f.eks. papkasser, så er trykpladerne større, dybere og ofte af træ og metal.

 

Du kan se købet af en kliché til tryk, som en investering, idet klichéen kan gemmes og anvendes igen næste gang du bestiller emballage med logotryk. Så hvis du bestiller emballage med tryk nu og igen om f.eks. et år, kan vi bruge samme kliché næste gang du bestiller.

Hvis du vil vide mere om emballage med tryk, kan du finde mange oplysninger her i vores blog – Eller gå på opdagelse i vores webshop. Her finder du blandet andet sorte kasser, farvede papkasser eller postordreposer med print fra vores standard sortiment.


 1. 0,00 DKK 0,00 DKK

  Logotape - Eget tryk på tape

  Pakke tape med logo

  Fremstilles efter ønske

  Min. kun 36 ruller

 2. 0,00 DKK 0,00 DKK

  Boblekuvert m/tryk

  Med tryk efter eget ønske

  Fx logo, adresse, pp-mærke

  Til forsendelse og kampagner

 3. 0,00 DKK 0,00 DKK

  Gavepapir Eget tryk

  Få dit helt eget design, som passer til dit koncept

  Min. 30 ruller

 4. 0,00 DKK 0,00 DKK

  Postordreposer med tryk

  Postposer med logo

  Skab genkendelighed

  Få trykt logo, adresse m.m.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms