Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Guide til valg af gavebånd

13-06-2018 12:03

Gavebånd fås i utallige varianter og det helt rigtige gavebånd kan blive prikken over i'et i din indpakning. Her kan du læse lidt omkring, hvilken type gavebånd du skal vælge blandt Jakodans store udvalg.

MATLINE GAVEBÅND | Det eksklusive valg

Matline gavebånd er eksklusivt og lækkert at arbejde med. Gavebåndet fås i mange farver og det har en rillet strukur i overfladen. Båndet krøller nemt i store krøller og den flotte matte farve giver en god kontrast til blankt gavepapir. Man kan både bruge båndet til at binde sløjfe, krølle eller man kan bruge gavebåndssplitter.

 

POLY GAVEBÅND | Prisvenlig indpakning

Ensfarvet polybånd er det mest solgte, da det er billigt at producere og har en fin, glat overflade. Du kan få det i mange farvevarianter. Polybånd er nemt at bruge og det krøller meget nemt, så du kan få fine små krøller på dine pakker, som fylder godt. Du kan både bruge splitter eller dele båndet med fingrene.

 

METALLIC GAVEBÅND | Luksusvariant med ekstra shine

Metallic gavebånd har en skinnede blank overflade, lidt ligesom sølvpapir. Man kan godt bruge gavebåndssplitter, men det kan flække en smule og bliver derfor pænest når man laver sløjfer eller krøller. Brug metallic gavebånd på metallic gavepapir op mod jul eller sæt det sammen med andet mat gavebånd eller på mat gavepapir.

 

VARIANTER AF POLYBÅND | Perlemor, Hologram & Glimmer

Hvis du godt kan lide at splitte eller krølle dine gavebånd og gerne vil have et polybånd som tager sig ud af lidt ekstra, så kan du vælge en polybånd med effekt. Perlemors gavebåndet har en smuk æstetisk overflad med mat shine til den eksklusive indpakning. Hologrambåndet har den  stik modsatte effekt, med genskin og shine for alle pengene. Hologrameffekten bliver ekstra tydelig når du drejer båndet i lyset, og det stråler til alle sider. Gavebånd med glimmer er smukt og ekstra kraftigt, og særligt populært til julegaver. Hologrambånd og glimmer bånd kan ikke splittes, men du kan krølle det ved at trække en saks på bagsiden af båndet.

 

GARN & SNOR | Det alternative gavebånd

Et gavebånd behøver bestemt ikke være stort og kraftigt - En smal snor i den rette farve kan have lige så stor effekt. Sejlgarn og dokumentgarn er det klassiske valg til nostalgiske "gammeldags" pakker og mange matcher disse til rustikt brunt genbrugspapir. Med metallisk kordelsnor eller farverigt elastikbånd får du et moderne trendy udtryk - Og bomuldstråd, lædersnor og lignende bruges ofte til den grafiske enkle stil, eller som snor til manillamærker og prismærker.

 

SILKEBÅND | Eksklusivt glat stofbånd

Silkebånd fås i flere bredder og  har en smuk, glat overflade. Du kender silkebånd fra dyre deesignbutikker, men det behøver bestemt ikke være dyrt. Vælg en variant med lurex tråde eller med elegant print til julegaverne, hvis du vil kræse lidt ekstra om din indpakning. De smukke, glatte silkebånd kendes også under udtrykket satinbånd, og de findes i rigtigt mange farvevarianter.

 

GROSGRAIN BÅND | Ribbet silkebånd med mat overflade

Det bedste kendte alternativ til glatte silkebånd er ribbet silkebånd, som med sin matte, rillede overflade udstråler simpel elegance. Ribbet silkebånd fås i flere bredder og findes også i varianter med juleprint eller med rustikke kanter.

 

ANDRE STOFBÅND | Velourbånd, bomuldsbånd & Organzabånd

Den ægte gavebåndskender vil gerne skille sig lidt ud fra mængden og hvis dine gaver skal løftes til et højre niveau, er alternative stofbånd creme de la creme i gaveindpaknings branchen. Smuk, blød velour er ikke bare toptrendy, men også et yderst elegant valg. Bomulds gavebånd med sildeben er perfekte til den mere boheme-agtige stil og organzabånd er oplagt til konfirmations- og bryllupsgaver.

 


 1. 49,38 DKK 39,50 DKK Ned til: 40,00 DKK

  Gavebånd Metallic

  Skinnende spejlblankt

  Metal gavebånd

  10 mm x 225 meter

  • Ved køb af 5 pk 35,00 DKK
  • Ved køb af 20 pk 32,00 DKK
 2. 43,75 DKK 35,00 DKK Ned til: 33,75 DKK

  Gavebånd Metallic

  Skinnende spejlblankt

  metal gavebånd

  5 mm x 225 meter

  • Ved køb af 5 pk 30,00 DKK
  • Ved køb af 20 pk 27,00 DKK

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms