05:55 18-6-2018
Forsendelse som brev
Hvordan sender man et brev?
Jakodan
Når du skal sende breve med posten, er der flere måder at gøre det på, alt efter hvordan du ønsker at sende det. Adressen skal fremgå af brevets forside og her kommer vi med forslag til, hvordan du kan adresse dit brev.
 
At sende et brev | Hvor skriver man adressen?

Hvis du sender dine varer som brev med posten, skal modtagerens navn og adresse fremgå af forsiden og frimærket skal sidde i øverst højre hjørne.

Det er op til dig selv, om du blot vil skrive adressen uden på pakken med en tusch eller kuglepen. Men hvis du sender mange pakker eller gerne vil give kunden et professionelt indtryk, har vi 3 muligheder, du kan bruge. Sørg for at sætte følgesedlen op, så man ikke kan læse gennem plastlommen, hvad brevet indeholder.

Skal man skrive adressen i hånden?
 
Du kan skrive din følgeseddel/faktura ud med kundens adresse som brevhoved og sætte i en plastlomme uden på pakken.

Du kan også vælge at sætte din følgeseddel op så den bliver skrevet ud på vores labelpapir og så kundens adresse er placeret på labelen. Følgesedlen lægger du inde i pakken og etiketten sætter du uden på pakken som adresse.

Vi har også labels, du selv kan trykke på i din printer og sætte uden på brevet som brevhoved. De fås i mange forskellige størrelser og kan bruges både i laser- og blækprintere.

 
Hvordan får man brevet frem til modtager?

I Danmark er det primært PostNord som udsender breve. Du kan sagtens sende det med andre transportører, men definitionen på et brev er, at det er frankeret med frimærker.

Hvis du sætter en pakkelabel på, vil man kalde brevet for en pakke, også selv om det er i en kuvert. Forvirret?!

Hovedsagen er, at du skal være opmærksom på, at der er forskellig leveringstid på breve, quickbreve og pakker – Og forskellig pris, evt. erstatningsmulighed og mulighed for kvittering for modtagelsen, alt efter hvordan brevet er afsendt. Undersøg hvilke speditører der kan klare din opgave bedst og billigst, hvis du sender breve ofte.

Se hele vores sortiment af kuverter lige her.

Måske vil du synes om ...