Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

Fair & Square

31-07-2018 07:39

fair and square dark christmas

Nuancer af sorte overflader og rødlige noter tilsat et strejf af guld er indbegrebet af luksuriøse julegaver til den eksklusive butik.

 

Duchess gavepapiret har et næsten royalt udtryk med den smukke blanke vinrøde lakoverflade og de fine, tynde guld streger som danner kvadrater over papiret. Kombiner med et glimmer silkebånd med indsyede lurextråde og du har årets mest elegante julegave.

  

Guld er med til at fremhæve den ekstravagante feeling og ved at bruge små fine guldstrejf i gavepapirsdesignet bliver indpakningen gennemført og stilrigtig.

 

Sort gavepapir er på lager i 4 størrelser og 4 forskellige papirstyper. Sort genbrugspapir har helt mat sort overflade, som til forveksling kunne ligne tavlelak. Sort genbrugspapir med perlemor er af samme type, men har trykt en perlemorsoverflade som gør nuancen mere grålig og shimrende. Det sorte lakpapir er sortere end sort og med sin blanke overflade og dybe farve får du et eksklusivt og elegant look.

 

Kombiner gerne de mørke rødlige toner med det sorte papir og vælg dybe røde eller rustorange farver. Du kan sagtens sætte flere rødlige toner sammen til efteråret og tilføje lidt ekstra sort om vinteren.

 

noir xmas


 1. 540,00 DKK

  Gavepapir Sort Lak

  Sort luksus gavepapir

  med lakoverflade

  55 cm x 150 m

 2. 395,00 DKK

  Gavepapir Sort

  Mat sort gavepapir

  Sort tryk på råt karduspapir

  55 cm x 150 m

 3. 540,00 DKK

  Gavepapir Duchess

  Mørkerødt blankt papir

  Tynde guld streger

  55 cm x 150 m

 4. 475,00 DKK

  Gavepapir Noir

  Mat sort bundfarve

  Smukt guldmotiv

  55 cm x 150 m

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.