11:26 25-5-2021
Emballagetrend | Grøn & rød
Vi byder velkommen til én af 2021 største trends: sammensætningen af den klassiske postkasserød og optimistiske græsgrøn. De to komplementærfarver er overalt at se i modebilledet. Kombinationen af disse farver får det bedste frem i hinanden og skaber en spændende dynamik! Et frisk pust til tidens ellers rolige nuancer.
Jakodan
Scarlet and grassy look
Kombinationen af grøn og rød er langt fra ny. I farvecirklen ligger de to nemlig overfor hinanden. Det betyder, at de fungerer som komplementærfarver, der får det bedste frem i hinanden og skaber en god dynamik. Denne farvesammensætning er i år blevet genfundet og genanvendt på nye måder i flere store modehuse inklusiv Ganni. Du må altså ikke være farveforskrækket, hvis du ønsker at følge en af tidens mest populære trends!

Nuancer af den optimistiske græsgrønne vækker opmærksomhed på en stilfuld måde! Rød er derimod en klassisk farve, som ofte symboliserer spænding og lidenskab. Vælg grønne nuancer til alle store flader af din emballage såsom gavepapir-, poser eller silkepapir og sammensæt med røde detaljer såsom bånd og stickers. Find den rette kombination, og du opnår et emballagehit som er bemærkelsesværdigt og følger alle tidens tendenser!
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Statement emballage
Din emballage er essentiel, idet den skal underbygge din strategi og visuelle identitet. Et smukt indpakket produkt kan være den ekstra salgsfremmer som gør, at kunden vælger netop dit produkt fremfor konkurrentens. Customised emballage vækker altid opmærksomhed – og er et effektivt middel til at reklamere for dit brand!

Tape med logotryk er et populært valg til virksomheder, som ønsker ekstra reklame på deres kasser ved forsendelse. Faktisk er logotape også et billigt valg, da man kan nøjes med at købe ned til 36 ruller. Helt ekstraordinært kan man nemt og gratis skifte farverne på taperullerne så de altid følger tidens trends, hvis de blot forbliver i samme design. Så gør det altså ikke noget hvis grøn-rød kombinationen ikke er helt så smart næste år!

Statement emballage bringer altså stor værdi til din virksomhed, og behøver ikke at være en stor udgift!

SNUP STILEN