Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

Chleopatra: Gamle skikke i moderne klæder

10-04-2017 05:41

Chleopatra er en mindre familieoprettet virksomhed, som anvender de originale og ægte opskrifter på god kosmetik til håret, ansigtet og kroppen. Philopator selv anvendte dem tilbage i oldtidens Egypten – nemlig naturlige, koldpresset og økologiske olier.

Oldtidens egyptere mente, at disse olier havde magiske kræfter og at enhver hudlidelse, som blev helbredt af disse olier, var magiens spil. Hos Chleopatra sætter de denne oldgamle magi på hylderne igen, velvidende, at magien ligger i vitaminer, mineraler og en masse essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producerer.

CHLEOPATRA sælger både olier til hår, ansigt, negle, hænder, fødder og praktisk talt hele kroppen.
De anvender Jakodan som leverandør af papkasser, boblekuverter m.m. – og med god grund.


De fine olier fra CHLEOPATRA leveres i pæne flasker i et airless design, så hverken luft eller bakterier trænger ind i produktet. Det får endvidere indholdet til at holde længere, og pumpen giver den samme dosis hver gang, samtidig med at den kan anvendes både lodret, vandret såvel som på hovedet.


Miraule Pauch, indehaver udtaler: ”Det kræver alt sammen, at produkterne pakkes forsvarligt ind, så kunden kan sikres et pænt produkt ved modtagelsen og Jakodan leverer præcis det både CHLEOPATRA og kunderne har brug for. Andre leverandører har været afprøvet, men ligesom det er med olierne, så vender man altid tilbage til det der er bedst og som virker.”


Du kan læse mere om Chleopatra her: http://www.chleopatra.dk/


 1. Pris pr. pakke

  S190B Papkasse

  19.0 x 10.0 x 7.0 cm.

  Lukkes med tape

  25 stk. pr. pakke
  • Ved køb af 50 pk 50,00 DKK
  • Ved køb af 108 pk 45,00 DKK
 2. Pris pr. pakke

  S225 Papkasse

  22.5 x 21.0 x 15.0 cm.

  Lukkes med tape

  25 stk. pr. pakke
  • Ved køb af 24 pk 65,00 DKK
  • Ved køb af 48 pk 60,00 DKK

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.