Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

Broderi & Korssting | Årets julehit

31-07-2018 07:38

Broderi er moderne i alle brancher og er stærkt repræsenteret på de store messer landet over. Om du er ”brodøse” eller ej spiller ingen rolle, korsstings gavepapir fås i varianter for enhver smag. Det smukke julepapir med hjerter, rensdyr, juletræer og snefnug er eksklusivt og moderigtigt julen 2018.

 

 

 

 

 

Gavepapir med korssting | Det nostalgiske look

Rustikt genbrugs julepapir med vinrødt julemotiv – Det er indbegrebet af rendyrket julehygge! Den rå naturlige julepapirs overflade og de fine klassiske julemotiver skaber base for en, ikke bare hyggelig, men også topmoderne julestemning. Brug røde silkebånd og snoet dokumentgarn eller vælg mørkegrønt gavebånd hvis du ønsker ekstra kontrast.

 

 

 

 

Korsstings gavepapir | Metalliske effekter & pasteller

Rosa julepapir i mat eksklusivt stilsikkert look til den klassiske feminine forretning. Korsstingsmotivet er trykt i en underspillet pudderguld, som skaber et nyt udtryk, der ligger meget langt fra den nostalgiske jul. Du kan kombinere julepapiret med glimmer silkebånd i guld, metallisk brun kordelsnor eller matte bånd i andre pasteller. Et silkepapir med guld perlemor under overfladen giver den eksklusive indpakning det sidste touch.

 

 

 

 

Broderi gavepapir | Retro med et moderne twist

Julepapir med sandfarvet bund og fine korssting trykt i mat brun. Dette julepapir er til dig som enten elsker det klassiske retro-look eller til dig som holder af kitschede nytænkende ideer. Det brune gavepapir kan komplimenteres flot af et silkebånd i mørkeblå eller andre mørke toner. Du kan også vælge at sætte pangfarver til som orange og tilføje en grafisk sort-hvidt kogle gavemærke, hvis du vil skille dig ud og skabe opmærksomhed.

 

 


 1. 410,00 DKK

  Gavepapir Kerst

  Smuk sandfarvet bund

  Rustrødt korssting motiv

  40 cm x 150 m

 2. 350,00 DKK

  Gavepapir CrossStich

  Genbrugspapir kardus

  Vinrødt korsstingsmotiv

  40 cm x 130 m

 3. 410,00 DKK

  Gavepapir Embroidery

  Mørk pudderrosa bund

  Guld julemotiv

  40 cm x 150 m

 4. 475,00 DKK

  Gavepapir Kerst

  Retro-inspireret jul

  Sand & rustrød

  55 cm x 150 m

 5. 395,00 DKK

  Gavepapir CrossStich

  Genbrugs julepapir

  Vinrødt julemotiv

  55 cm x 130 m

 6. 475,00 DKK

  Gavepapir Embroidery

  Gammelrosa overflade

  Julemotiv i guld

  55 cm x 150 m

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.