17-6-2022

AW22 | Season of love

Vi elsker guld og glam og det er der rigeligt af her. Guld ser vi mest til i gaveindpakningen, når det er jul og traditionelt sammen med mørkegrøn og rød, men ikke her. Guld har fået nyt liv og trender i samspil med blandt andet rosa og mørke lilla nuancer.
AW22 | Season of love

Guld og grønne skove
Guldstriber på brunt genbrugspapir, guldprikker på en rosa bund, guldstænk på en mørk rødbrun bund og print af blade i antikguld på en lilla bund. Noget mere utraditionelt end andet, men wow det er flot. Vi elsker især det raffinerede udtryk, der skabes, når skinnede guld møder rustikt brunt genbrugspapir. Al gavepapiret med guld print er FSC®-certificeret til glæde for dig, modtager og miljøet.


Glamour
Blandt det ensfarvede SEASON OF LOVE gavepapir, findes genbrugspapir i en mørk lilla farve med perlemorseffekt, der i sig selv fremstår glamourøs. Derudover er der to matte genbrugspapirer - ét i sart rosa og ét vendbart i støvet rosa og grøn. Det matte gavepapir kan nemt gøres glamourøst med glatte skinnede silkebånd og snoet satinbånd, som på billedet. Begge typer bånd fremstår ekstra shiny på de matte overflader. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

Vores belgiske favorit
Tre af de smukke papirer, har vi fundet i Belgien. Det er det rosa gavepapir med små guldfarvede prikker. Det er det brune papir med tværgående striber af guld. Og så er det "Potpourri" gavepapiret, som her i huset omtales som "vores belgiske favorit". Papiret har det fineste matte blomsterprint i hvid, syren og grøn, som tager sig helt særligt ud på det brune genbrugspapir.