Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

AW18 | London

10-01-2018 05:13

Tweedjakker, brun velour og rustrøde toner. London er vores bud på en updated tresserstil, med mere rene linjer og en kombination af varme og kolde nuancer.

 

Varm kobber & Kølig støvblå | Ren enkelhed

 

De støvede blå toner danner den perfekte ramme om enhver indpakning. Kombiner med varmen fra kobberbrune materialer eller tilsæt en metallisk brun kordelsnor. Denne stil tager udgangspunkt i rene enkle overflader, uden for megen tingeltangel.

 

Kontrasternes verden | Mix dine farver

 

Sørg for at have de rette elementer på plads. Undlad at bruge mønstrede gavemærker eller spraglet gavebånd – De fine riller i et ribbet silkebånd eller den ru overflade i en ruskindssnor er nok til at skabe det udtryk, vi går efter. Vælg gerne et aubergine ribbet bånd eller en brun veloursnor, hvis du vil bringe lidt ekstra varme til en kold efterårsdag.

 

London stilen | Gennemfør i dit emballagevalg

 

Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvordan du kan bruge samme farver ved at vælge emballager som matcher. En mørkeblå postæske med kobberfarvet etiket og kobber bånd eller en tealgreen forsendelsespose med mørkeblåt silkepapir kan bruges til dine forsendelser. I butikken kan du binde et brunt velourbånd i hanken på dine poser og matche med brunt silkepapir indvendigt.

 


 1. 475,00 DKK

  Gavepapir Dark Sky

  Støvet mørkeblå

  Spredte guldprikker

  55 cm x 150 m

 2. 475,00 DKK

  Gavepapir Kvadrat

  Kvadrat ternet gavepapir

  Gråbeige & Mørkeblå

  55 cm x 150 m

 3. 395,00 DKK

  Gavepapir Støvetblå

  Afdæmpet mørkeblå

  Naturligt genbrugspapir

  55 cm x 150 m

 4. 395,00 DKK

  Gavepapir Cognac

  Flot mørkebrun

  Naturfarvet bagside

  55 cm x 130 m

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.