Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

 • Kredit på emballage14 dages kredit
  vælg "kredit" når du går til kassen
 • Hurtig levering af al emballageHurtig levering
  Lagervarer afsendes samme dag 
 • Gratis levering af emballageGratis levering
  Ved køb over 1.500,- ex. moms 
 • Anbefalinger af JakodanTrustpilot
  Over 2500 anmeldelser 

Vinterlig julestemning

04-07-2018 15:14

 

 

Skarp indpakning med midnatsblå og skovgrønne kulører. Mørke toner giver pakkerne et markant og luksuriøst look. Skab vinterlig julestemning under grantræet og vælg et gavebånd som passer til herre eller dame.

 

Midnatsblå stjernehimmel er vel det nærmeste vi kan komme, for at beskrive det smukke matte gavepapir, Dark Sky. Kombinationen af fine små guldprikker mod den matte mørkeblå bundfarve er både smuk og elegant. Det mørkegrønne matte kraftpapir med metallisk kogletryk er indbydende og vi har udvalgt en mørkegrøn farve som matcher årets naturtrend.

 

Ensfarvet gavepapir i petroleum, mørkeblå eller tealgreen giver mulighed for nye farvekombinationer. Vælg kobberfarvet ribbet silkebånd hvis du elsker retro-looket, glat sort silkebånd til den eksklusive butik eller kombiner med metalliske effekter i guld og sølv for lidt ekstra julestemning.

 

Vores gavemærker med juletræ er fremstillet af små skiver af grene og det flotte skandinaviske grantræ er trykt i sort. Rå og rustik stil på den helt rigtige eksklusive facon. Ønsker du at nedtone det rustikke udtryk kan du kombinere med udskårne metalliske trækogler for et mere let og feminint look.


 1. Silkebånd 16 mm

  Glat silkebånd

  Elegant kvalitetsbånd

  16 mm x 90 meter

  • Ved køb af 10 pk 70,00 DKK
 2. 475,00 DKK

  Gavepapir Dark Sky

  Støvet mørkeblå

  Spredte guldprikker

  55 cm x 150 m

 3. 525,00 DKK

  Gavepapir Lilla/Petrol

  Vendbart gavepapir

  Lilla & Petroleum

  55 cm x 150 m

 4. 475,00 DKK

  Gavepapir Kogler

  Eksklusivt julepapir

  Grøn med metalkogler

  55 cm x 150 m

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.