Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

Eksklusiv indpakning

10-01-2018 05:27

 

Årets decemberpakker tones i lyse pasteller og cool frosty glitter. Giv indpakningen et premium touch med pasteller og fine metaller. Sart lyseblå, fin rosa og perlemor er december i en pebernøddeskal.

 

Isblå effektpapir med perlemors overflade er virkeligt smukt og på trods af den kølige overflade, så skaber den hyggelig stemning under juletræet. Med mørkeblåt silkebånd og en glimmer iskrystal kan selv en polarbjørn ikke ønske sig mere.

 

Julepapiret Ethnikos og Liquid Copper har rosa metallisk print som tilsætter varme og eksklusivitet til den matte bundfarve. Er du tilhænger af et mere stramt og stringent udtryk, vil det stribede julepapir i lyseblå og mat grå passe perfekt til din stil. Det har den store fordel for en lille butik, at det også kan bruges til foråret, med et hvidt silkebånd. Pyjamas looket kan nemt gøres julet med mørkegråt eller mørkeblåt silkebånd og tilbehør i samme nuancer samt i fin kombination med et hvidt stjerne gave-vedhæng eller en hvid kogle.

 

Hvide stjerne gavemærker med glimmer giver en ekstra frosty glitter effekt, og er det perfekte match til isblå decemberpakning. Skal dine pakker være ekstra cool i år - så er denne eksklusive indpakning et sikkert valg.


 1. Silkebånd 16 mm

  Glat silkebånd

  Elegant kvalitetsbånd

  16 mm x 90 meter

  • Ved køb af 10 pk 70,00 DKK
 2. Silkebånd 6 mm

  Smalt, glat silkebånd

  Eksklusive farver

  6 mm x 90 meter

  • Ved køb af 10 pk 60,00 DKK
 3. Specialpris: 325,00 DKK

  Pris: 475,00 DKK

  Gavepapir Striber

  Stribet gavepapir

  Sartblå & Grå

  55 cm x 150 m

 4. Silkebånd Glitter

  Lurex silkebånd

  Med glittertråde

  9 mm x 45 m

  • Ved køb af 5 pk 60,00 DKK

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.