Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Julepapir | Modern

04-07-2018 15:23

Julepapir i mere utraditionelle farver som opsummere årets tendens til kølige blå og mintgrønne nuancer.

Denne sæson skal du enten vælge de helt lyse, blå-grønne farver eller gå over i helt mørk marine, petroleum og lign. Kombiner med blå, sølv eller guld bånd og vælg gerne glimmer eller overdådige silkebånd.


På fotoet har vi længst til venstre er ensfarvet gavebånd i farverne lyseblå og avocado. Oven på ligger det smukke matte mosgrønne gavepapir med blankt hvidt julemotiv. På julegaven har vi brugt silkebånd 16 mm bred i farven støvet blå.

Nederst i midten er det mørke petroleums gavepapir Reindeer med matte guld rensdyrhoveder. På dette foto har vi valgt at bruge Aquamarine silkebånd, men det vil også være rigtig smukt med gavebånd i f.eks. mat guld.


Øverst er det fine mintgrønne gavepapir med sølvstjerner, som er pakket med glimmer gavebånd i sølv. Et friskt og ungdommeligt julepapir som også kan bruges til børn og teenagere.

Det flotte grafiske GraphX gavepapir er trykt i en lys blå-mint farve med  mat sølvmotiv og er superfint også i den mindre butik, hvor man ønsker et julepapir som kan bruges både til efterår, jul og forsommeren. På fotoet har vi brugt Aquamarine silkebånd, men det vil også være rigtig fint med f.eks. vokset bomuldstråd i sort eller sølv gavebånd.


Vi kalder tendensen Modern og du kan bestille de mange smukke julepapirer her

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms