Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Julepapir Luksus

04-07-2018 15:25

Luksus julepapir i lækre gavepapirs kvaliteter med tryk i fin rød kobber, mat sort og koksgrå.

Kobber var også fremme sidste år, men det er først i år det rigtigt tager fat og dine kunder vil elske at få eksklusive julegaver pakket i disse mørke jule farver.

 

Længst til venster har vi vist den sorte colorpose som er trykt på brunt papir med brunt silkepapir inden i. Foran posen står det fine kobber papir med små matsorte stjerner og 6 mm sort silkebånd oven på det tosidede, vendbare matsorte og rødkobber gavepapir - hvor vi på footet har brugt det flotte kobberfarvede harlekins metallic gavebånd.

Længst til højre er hologram kobber gavepapir hvor du virkelig får blingbling for alle pengene. Sammen med det ribbede sorte grosgrain silkebånd bliver pakken eksklusiv og bemærkelsesværdig.

 

I midten er en rulle af vores lækre glimmer gavebånd i brun sammen med Xmaspapiret som har matsort bund og små detaljer i blank kobber. Vist på fotoet med mat opak gavebånd.

GraphX papiret i mat koksgrå er trykt med skarpe linier i matkobber og på fotoet har vi brugt lyserødt silkebånd i 6 mm.

 

Find inspiration, se priser og køb dit Julepapir Luksus - Klik her

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms