28-1-2020

Silkepapir | 9 tricks til butikken

Leder du efter unik emballage til din webshop og er budgettet for emballage ikke stort nok til at få dit eget logotryk? Fortvivl ikke! Silkepapir om varen i din postæske eller papkasse, giver indtryk af, at emballagen er personlig og eksklusiv.
Silkepapir | 9 tricks til butikken
Silkepapir | 1, 2, 3 - Så nemt er det
Silkepapir kan også bruges som gaveindpakning i papkassen med matchende gavebånd – Sæt et postkort under gavebånd, bind et gavemærke i båndet eller brug den som den er.. Din kunde vil sætte pris på, at indpakningen har fået et ekstra twist!
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Silkepapir | Pynter på enhver pakke
Du kan folde dit silkepapir helt lige eller fold spidserne på skrå som en kuvert – og brug en etiket til at holde sammen på indpakningen. Det er de små detaljer, som gør den store forskel. 
 
Silkepapir er også en fantastisk (billig) måde at gøre lidt ekstra i din specialforretning. Sælger du blomster, er silkepapir et must – Og har du en vinhandel, kan du give et unikt udtryk, meget billigere end at købe dyre vinkartoner. Twist silkepapiret om flasken… Silkepapir både beskytter og ser lækkert ud!

Silkepapir af 100 % genbrugspapir udmærker sig ved, ikke blot at være bedre for miljøet, men også den rå, upolerede overflade skiller sig ud. Tilføj gavebånd af genbrugsplast og genbrugsetiketter med tryk, så har du ramt den trendy, bæredygtige emballagestil.
Silkepapir | Sæt kulør på butikken - billigt
I tøjbutikken er farvet silkepapir ligeledes en eksklusiv metode, hvis du vil tilføje lidt kulør. Har du webshop kan du bruge silkepapir om tøjet i forsendelsesposen og giver du tøjet til kunden i en papirs bærepose, kan du nemt udskifte farven, når du får nye kollektioner i butikken - uden at blive ruineret. Silkepapir er væsenligt billigere end gavepapir og andre materialer til indpakning.
 
Tip! Silkepapir kan også bruges som pynt i butiksvinduet. De trendy tassels er super nemme at lave… Rule silkepapiret sammen, bind på en snor og klip enderne op – så enkelt er det. Silkepapir kan også bruges itl mange andre DIY gør-det-selv projekter i hjemmet og din webshop kan score billige point hos dine insta-følgere, ved at vise forskellige eksempler på, hvordan de kan genbruge det silkepapir, de får med når de modtager papkassen fra dig.
 
Jakodan sælger silkepapir i lækker kvalitet, billigt – og vi har et stort sortiment, så du helt sikkert kan finde en farve silkepapir som matcher din emballage. Køb silkepapir i en af de utallige ensfarvede varianter, silkepapir med prikker eller striber, silkepapir med perlemor og glimmer eller det kraftige silkekardus og genbrugs silkepapir.