Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

5 Webshop trends du bør overveje i 2020

20-11-2019 13:21

 

Opnå en bedre brugeroplevelse på dit website, og få loyale og engagerede kunder. Her giver vi en række tips til at forbedre brugeroplevelsen for dine kunder, samt hvordan du kan score nogle ekstra SEO points hos Google – ikke mindst Mobile First, et tiltag du ikke må undgå.

Sidst men ikke mindst kommer vi ind på de store shopping dage – Er du til Black Friday?

 

Loyale kunder elsker en god brugeroplevelse

Det gælder om at holde sig opdateret på den hurtigt udviklende webshop front for, at holde trit med konkurrenterne. Ved at skille sig ud, kan man opnå ekstra point på brugervenlighedskontoen. Kom skridtet foran dine konkurrenter med nogle af eksperternes råd nedenfor. 

En række UX eksperter foreslår, at man kigger på værdien i at hylde de tilbagevendende kunder. Dette kan man gøre ved, at byde kunden velkommen med navn og relevante produkter.

Mange webshops viser ikke medarbejdere frem, med det giver point, når det kommer til tillid og nærhed i kunderelationen. Kun 24 % af webshops gør det, men flere burde følge trop, mener eksperterne.

 

Kan dine kunder vælge favoritter?

Du kan gøre det nemt for din kunde, at gemme favorit produkter, uden at de behøver at komme varer i kurven. Det kræver mindre af kunden, når de har interesse i en række varer, og så kan listen anvendes til at skabe leads, permissions og mersalg. Kun 14 % af danske webshops har en favorit liste, og heraf er det kun 6 % der anvender favoritterne til mersalg. Her er noget at hente. 

'Læg i kurven' siden, skal være så simpel, at kunden ikke kan være i tvivl om, hvordan de skal navigere sig videre. Denne side er tilmed et oplagt sted til, at tilføje mersalg – hvilket kun 21 % gør i dag.

 

Godt indhold er et stort SEO plus

Gør lidt ekstra ud af dine gennemsnitlige sider. Her kan der være nogle SEO points at indhente ved, at tilføje nyt indhold til dine blogindlæg, produkttekster mv. Google kan godt lide, at der sker ændringer på siderne, så de holdes ajour. Derfor kan du med fordel tilføje detaljer, statistikker, eksempler, svar, citater eller fotos – eller andet der kan tilføje værdi til indholdet på dine sider.

Giv tilmed dine besøgende mulighed for at opfange indholdet på forskellig vis ved, at anvende fotos, infografisk indhold, video og tekst. På den måde kan du nemmere fange dine besøgendes opmærksomhed, og holde dem på sitet i længere tid. Engagerede besøgende på dit website er et stort plus SEO-mæssigt, så jo længere tid de bliver på din webshop, jo bedre.

 

Google Mobile First indeksering

Måske har du allerede hørt, at Google har ændret deres indeksering til det de benævner, Mobile First.

Det betyder, at Google ved indeksering af en webside vil anvende mobilversionen, hvorfor at vigtigheden af at have et optimeret mobilsite er endnu større i dag.

Årsagen til ændringen hos Google er, at største delen af besøg på websider foregår via smartphones i dag. Derfor undersøger Google først mobilsitets indhold, og hvis der for eksempel ikke vises al tekst eller meget lidt tekst på mobilsitet, så kan websiden miste væsentlige points på SEO kontoen.

Det er ikke sikkert, at dit mobilsite er gået over til Mobile First indeksering endnu. Men for at undgå den negative konsekvens af den nye indeksering bør man dog være på forkant med, at få mobiloptimeret dit site.

 

Styr på udsalgsdagene?

De store shopping dage i efteråret får større og større fokus i markedsførings regi. Der er meget delte meninger om disse stormende shopping dage, idet det kan opildne til priskrige der er opslidende for markedet, og forbrugerne får nogle urealistiske forventninger til hvad de bør betale for deres varer. Omvendt får de store hyper-markedsførte shopping dage forbrugerne op af stikkerne, og kan booste forbruger lysten samt stemningen, så kunderne bruger lidt flere penge i webshopsene.

Er du klar til Singles day 11/11, Black Friday og Cyber Monday, som ligger mandag efter black Friday. Det er værd at tage med til overvejelse i din strategi, og eventuelt sammenligne med konkurrenternes tiltag, så din virksomhed kan undgå at miste en væsentlig bid om årets juleomsætning. Har din virksomhed et standpunkt om at følge udsalgsdagene eller ikke?  

 

Læs også:

5 forbruger trends i skal holde øje med i 2020

5 emballage trends du skal kende til i 2020

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms