Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

2015: Nye toner af peach og grå

10-02-2017 08:41

Fersken farven var også fremme i 2014 men nu er den her igen i en mere nedtonet, sart nuance. Kombineret med helt lys grå eller brun fremstår den super fint og er en feminin og let forårsfarve.

 

Slangeprintet på pakken bagerst til venstre er fremstillet i en mørkbrun med ferskenfarvet bund. Dyreprint er stadig på sit højeste og ved denne variant får du et moderne, afdæmpet udtryk hvor der alligevel sker noget i designet. Vist på foto med mørkebrunt ribbet silkebånd, men vil også være rigtig fin med stof gavebånd i peach.

 

Den lille pakke til venstre er i farven salmonlight og fremstillet på luksuriøst, kraftigt lak gavepapir. Kombinationen med det koksgrå matte opak gavebånd giver kontrast i materiale valget mellem blank og mat.

 

På de sidste to pakker har vi brugt tosidet gavepapir, trykt med lys grå på den ene side og helt sart peach på den anden side. En super fin variant som giver dig mange muligheder i indpakningen. Du kan vælge at vende den ene side ud som på foto eller fold kanten så man også kan se bagsiden af papiret. Vist på foto med ribbet silkebånd i farvene peach og beige, som chancere over i det grå-beige-lyslilla.

 

Posen til højre på billedet er den matte sølvfarvede colorpose, som er så mat at den synes mere grå end sølv på billedet. En eksklusiv og elegant pose som matcher flot til disse forårsfarver.


 1. 118,75 DKK 95,00 DKK Ned til: 100,00 DKK

  Silkebånd Ribbet 16 mm

  Grosgrain gavebånd

  Ribbet bånd i stof

  16 mm x 90 meter

  • Ved køb af 10 pk 80,00 DKK

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms