Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

2015: Blå toner i nye varianter

10-02-2017 08:40

Lækre, netonede douchede blå farver er i tråd med den nordiske stil og kombineres let med mange farver bånd.

 

Det flotte genbrugspapir til venstre på billedet har mintblå "vandfarve" prikker og er vist med mint hampegarn. Den fine lyseblå farve udgør en fin kontrast til det rå ubehandlede genbrugspapir.

 

Gavepapiret "maling" har farven splattet ud og gør papiret festligt og anderledes end det papir vi hidtil har set, men samtidigt er det trykt i douchede toner af babyblå, lyseblå og støvet mørkeblå som gør det elegant og nemt at sætte bånd til. Vist med støvet blåt matline gavebånd.

 

Det lyseblå papir bagerst i midten har tone-i-tone fjer som gør motivet let og samtidigt grafisk elegant og kan nemt kombineres med bånd i blå, pink, orange og grønne nuancer. Vist med lime lak gavebånd.

 

Pakken med det gammelrosa opak gavebånd er fremstillet af glat coated gavepapir og har tone-i-tone prikker. Papiret fås også i andre farvevarianter.

 

Længst til højre er vist det sarte grønne gavepapir med cirkel-blomster som er kun en tone mørkere og bryder overfladen. Vist med lyseblåt opak gavebånd med mat overflade.


 1. 18,75 DKK 15,00 DKK Ned til: 13,75 DKK

  Hampegarn

  Indfarvet hampegarn

  Små garnnøgler

  25 meter pr. rulle

  • Ved køb af 10 pk 13,00 DKK
  • Ved køb af 20 pk 11,00 DKK

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms